ModFest V4.0 - "Att se glädjen i deras ögon"
At A Glance
Author Paindreamer
Contact [email protected]
IAM Paindreamer
When A year ago
Artist Iam:667
Studio Mansion
Location Sundholmen. Boras. Sweden

Sommar Modfest V4.0

Inför sommarens modfest mellan den 21-24 juli vill jag dela med mig till av de fina nya erfarenheter jag fick under förra årets modfest.

Det hela börjar i mitten på juni och om möjligt den sämsta sommaren på flera år, uppvaknar den 17 juni med solen som skiner utanför mitt sovrumsfönster. Klockan är 8 på morgonen och jag går upp för att packa det sista av mina tillhörigheter innan jag beger mig ner till stan för att plocka upp mina färdkamrater som sedan skall ta oss till Sundholmen som ligger cirka 2 mil utanför Borås. Det är återigen dags för årets sommar modfest. Vi samlas återigen för att dela erfarenheter och berika varandra med nya kunskaper och helt enkelt umgås, det som driver oss är ett band av samhöriget genomt våra starka intressen för kropps modifiering.

Vi kommer ut till den herrgård som kommer vara vårat boende de kommande 4 dagarna, eftersom jag för ett antal år sedan varit på denna plats och målat landskap, så kände jag genast igen mig och den närmiljö som omger oss. Nu kan vi bara invänta organisatören av denna årliga tillställning, Fredrik (Iam:667) som efter ett tag dyker upp med samlad energi för helgen. Möter upp oss och ger oss sedan tillfälligheten att komma in i sovrummen för att göra en någorluna inrättning. Därefter sätts vi igång i små projekt för att göra saker smidiga innan det dyker upp för stora folksamlingar. Det dröjer inte många timmar innan folket börjar strömma in, man hälsar på bekanta och välkomnar de nya ansikten som besöker detta årets modfest. Det värmer att se alla dessa människor som valfärdat till denna plats för att dela erfarenheter och nya smärtupplevelser.

Torsdag 17/6

Efter alla samlats på denna herrgård så följer därmed uppföljning av varandras bekantskap, de nya som anländer följer snabbt in i samtalen. Inrättning sker i de rum som finns i sid byggnaden till herrgården. Vi samlas och avnjuter en fin måltid med följd av småprat och uppladdning inför morgondagens händelser.

Fredag 18/6

Dagen inleds med en stabil frukost innan dagens första suspension tar plats. Jag själv håller mig intill för att lära. Att se de fina krokarna penetrera skinnet för att sedan se hur krokarna ersätter nålen. Längtar efter min tur, i och med att jag kommer att göra min första suspension under denna dag, enligt de schema som sitter upsatt så vet jag att det kommer dröja många timmar innan det är dags. Under dagen försöker jag följa med i alla de moment som sker under suspension. Att se glädjen i deras ögon när de lämnar marken gör att min längtan blir större och större. Jag försöker även hjälpa till på en något limiterad nivå som till exempel massera ut luft efter suspensions och även assistera vid efter arbetet i övrigt.
Dagen passerar friskt och jag känner att det börjar närma sig min tur att lyfta i krokarna. Innan detta sker så väljer jag att stabilisera min sockerhalt med en välsmakad utspisning. När det väl kommer till min tur så känns det bättre än vad jag hade hoppats på. Kan läsa mera på http://www.bmezine.com/ritual/A41216/ritflywi.html, ifall intresset att veta mer om min första suspension finns.
Fredags kvällen passerar vidare med ett par till suspensions och avslutas med trevligt umgänge och många skratt.

Lördag 19/6

Dagens aktiviteter hålls mestadels på den närliggande slotts ruinen där de flesta utav de deltagande på modfest ägnar sig åt flesh pulls från diverse delar utav kroppen. Jag själv håller till på land under dessa aktiviteter och assisterar under en skin peeling inne på herrgården. Under denna dag så erbjuds även ett litet seminarium om kors kontaminering och allmän hygien. Detta gav mer kunskap och ett stort intresse från deltagarna. Dagen fortskrider med trevligt sällskap och givna samtal. Under dagen så anordnas flera suspension, där intresset inte bara låg att utföra utan att se på när dessa individer långsamt lyfter mot skyarna. Intresset att få hänga i den inhyrda kranen på 10 meters höjd var utav stort intresse, Härmed vill jag även tacka Shannon Larrat för sponsringen av denna bonus.
Senare denna dag så anhölls en föreläsning av den världskända norske fakiren som talade om sin bok och sina tidiga år från Pain solution. Detta följdes med stort intresse och ett sant nöje.
Under denna kväll anordnades skandinaviens första Pain Olympics där uteslutnings metoden stod i centrum. Denna tävling gick helt enkelt ut på att anordnaren av Pain Olympics angav ett nummer av play piercing nålar och vart på kroppen de skulle sättas. Därefter en ny placering och antal nålar. Denna tävling fortsatte tills det endast återstod en deltagare (snarlikt Maratonmarschen). Jag själv och 4 andra deltog i denna tävling. Vill ge en stor eloge till vinnaren och till den enda kvinnliga deltagaren som kom som stadig 3:a och slog ut de 2 andra manliga deltagarna med bravör.

Söndag 20/6

Vädret avspeglar denna dag genom mullet väder med lätt fallande regn. Snart lämnar vi alla denna plats för att återigen splittras ut över skandinavien. Det känns vemodigt men ändå så vet man att det lämnar fina minnen från denna helg. Dagen passerar långsamt med ett par enastående suspensions och ett par häftiga Car-pulls. Vi ägnar denna dag till att städa iordning efter oss och packa våra tillhörigheter. Under dagen så faller de deltagande ifrån sakta men säkert. Vi säger inte adjö utan vi säger vi ses snart igen, förhoppningsvis på nästa års Sommar modfest där vi återigen kan berika varandra med nya kunskaper och dela nya erfarenheter eller helt enkelt umgås.

Med detta vill jag tacka för visat intresse och hoppas verkligen vi ses på årets sommarmodfest!
Kolla gärna www.modfest.se för mer information och bilder från de tidigare modfesterna!

//Paindreamer


Disclaimer: The experience above was submitted by a BME reader and has not
been edited. We can not guarantee that the experience is accurate, truthful,
or contains valid or even safe advice. We strongly urge you to use BME and
other resources to educate yourself so you can make safe informed decisions.


Return to Editorial / Article